RHODESIANKOIRA LUKA
leveys-110 (3K)

>Etusivu

Koirat:
>Luka
>Sukutaulu
>Kavereita

Harrastuksia:
>Toko
>Juokseminen
>Verijälki
>Agility
>Match Show
>Retkeily

Agility

>Tuloksia taulukon muodossa

2011 Luka on ajoittain päässyt hurvittelemaan hallille ja muuton jälkeen myöskin takapihan agiradalle. Ihan joku kurviin ja mutkaan ei iso koira enää oikein taivu, mutta yhtä hauskaa Lukalla on aina!


agi15 (151K) agi16 (211K) agi17 (142K)

--------------------

Talvella 2007 vuokrasin meille hallin omaan käyttöön. Ryhmässä treenaaminen ei enää sopinut aikatauluun ja Lukallekin tekee hyvää päästä irrottelemaan kunnolla tyhjässä hallissa. Samalla palauttelemme hallintaa mieleen, Luka kun hieman tuppaa kuumumaan agilityssä. Kuvista kiitos Janicalle :)


agi7 (65K) agi8 (68K) agi9 (61K) agi10 (80K) agi11 (58K) agi12 (57K) agi13 (73K) agi14 (66K)

--------------------

Keväällä 2006 pääsimme AgiTokoDogsiin eli ATD:iin treenaamaan. Talvikauden harjoitukset ovat Purina-areenalla ja kesäksi siirrymme Maunula-Suursuon kentälle. Luka on kehittynyt kuluneen tauon aikana valtavasti ja virtaa riittää vaikka pienelle kylälle. Nyt keskitytään koiran ohjaamiseen ja hallintaan, sillä vaikka Luka onkin estevarma, se on valtavan ulottuva pitkine hyppyineen ja kovassa vauhdissa kaarrokset menevät helposti pitkiksi. Kovassa vauhdissa minunkin pitää keskittyä käskyttämään koiraa seuraavalle esteelle riittävän nopeasti. Toivottavasti radat alkavat sujumaan ja kesällä päästäisiin jo kokeilemaan kisaamista :)


--------------------

30.10.2005 rhodesiankoirien Open Shown yhteydessä järjestettiin mölli-agi aloittelijoille ja oma luokkansa kilpaileville. Luka osaillistui mölliluokkaan ihan k ivoin tuloksin :) Tuomarina toimi Kaisa Kilpeläinen. Ketään ei mölliradalta hylätty vaan hylkäykseen johtavasta virheestä tuli 10 virhepistettä. Ihanneaika radalta oli 50s. ja Lukan kanssa saimme radan rämmittyä 52,55 sekuntiin. Virhepisteitä tuli yhteensä 35, joukossa neljä virhettä ja yksi "hylky". Lopputulos siis 37,55 virhepistettä ja sijoitus 9. En tosin ole varma, kuinka monta osallistujaa luokassa oli, se selviää lähiaikoina :) Tämä oli sangen rohkaiseva kokemus, hyvin meni ottaen huomioon, että kesän ja syksyn aikana on päästy harjoittelemaan kokonaiset yhden kerran!


--------------------

Kevään jatkokurssi on parhaillaan menossa ja nyt treenataan enemmänkin ohjaajia kuin koiria. Tämä onkin haastavampi homma!


--------------------

Talven aikana olemme käyneet treenaamassa muutamaan otteeseen. Kepit ovat Lukasta vielä tosi tylsiä ja putkeen menosta pitää muistutella, että se on kivaa. Muuten kaikki esteet osataan jo, A-esteen kontaktia tosin pitää vielä treenata. Odotamme innolla jatkokurssin alkua :)

agi5 (26K) agi6 (24K)
agi3 (26K) agi4 (21K)

--------------------

23.1.2005 Pidettiin yhdistyksen järjestämät hallitreenit. Meidän ryhmämme treenasi hyppyjä, rengasta ja putkea erilaisin yhdistelmin. Luka osasi hienosti, mutta minä mokailin :) Kiitokset kivoista treeneistä, odotamme innolla seuraavia! Sillä välin jatkamme itseksemme vaikeiden esteiden, kuten A:n, puomin ja keinun treenailua. Isoa koiraa hiukan huimaa kapeilla tai korkeilla esteillä..


--------------------

13.9.2004 alkoi rhodeyhdistyksen järjestämä alkeiskurssi. Kaikkia muita esteitä pääsimme treenaamaan, paitsi pöytää ja pussia.


--------------------

Kesällä 2004 ilmoitin Lukan Rhodesiankoirayhdistyksen järjestämälle alkeiskurssille. Toivon mukaan pääsemme aloittelemaan agilityn alkeita elokuun aikana.


agi2 (24K) agi1 (21K)

--------------------

Agility on ollut minun suuri haaveharrastukseni jo kauan. Siihen sopiva koira vaan on puuttunut. Nyt kun Lukan lonkat ja kyynärät on kuvattu ja terveiksi todettu, voimme aloittaa hyvillä mielillä kunnollisen treenaamisen.

Tätä sivua muokattu 9.9.2011