RHODESIANKOIRA LUKA
leveys-110 (3K)

>Etusivu

Koirat:
>Luka
>Sukutaulu
>Kavereita

Harrastuksia:
>Toko
>Juokseminen
>Verijälki
>Agility
>Match Show
>Retkeily

Näyttelytuloksia 2004

>2003< >2005<>2006-2010<

>Tuloksia taulukon muodossa

17.10.2004 Vihdoin oli vuorossa Rhodesiankoirien Open Show, joka pidettiin tänä vuonna Lahdessa. Ilmoitin Lukan junioriluokkaan oikkuilevan murkkuikäkäyttäytymisen takia. Olimme luokkamme ainoita ja siitä luokkavoitto. Luka voitti myös lemmikkiluokan urokset ja oli lopulta VSP! Lemmikkiuroksia oli 6 ja narttuja 4. Kaikki tulokset TÄSTÄ linkistä.

Tässä tuomarin kommentit: "Erittäin hyväntyyppinen, vankka ja maskuliininen nuori koira, jolla hyvin kaunis pää. Hyvin kehittynyt riittävän tilava runko. Hyvä karva, leveä reisi, oikeat kulmaukset. Valkoinen väri nousee yli ranteiden ja häntämutka. Miellyttävä luonne."

open1 (13K) open3 (17K)
PU (20K)
copyright Anna Kulmala & Mikko Kinnunen
open2 (14K)

--------------------

30.5.2004 osallistuimme Suomen Faaraokoirat Ry:n järjestämään mätsäriin Arabian parkkihallissa. Isoja koiria oli 17 ja tuomarina toimi Marianne Holm. Hän kehui Lukan liikkeitä ja antoi neuvoja mm. pakittamisen kanssa. Hän tutki Lukan rauhassa ja poika seisoikin kauniisti pakittamatta, kun sai ensin rauhassa vähän haistella tuomaria. Tuloksena isojen sinisten voitto, sekä BIS 4!

bis4 (43K)

--------------------

27.5.2004 osallistuimme Kauniaisten koira ry:n järjestämään match show'hun Kauniaisissa. Isojen koirien tuomarina toimi Mirja Ikonen, joka kehui Lukan liikkeitä ja antoi neuvoja reuhaavan koiran rauhoittamiseksi. Kauheasta hösäämisestä palkintona sininen nauha. Alkujännityksen laannuttua Luka käyttäytyi taas mallikkaan rauhallisesti, mutta emme sijoittuneet.

suttu (13K) matsi (17K)

--------------------

19.5.2004 osallistuimme Tiibetinterrierit RY:n järjestämään match show'hun. Tuomarina toimi Raija Järvinen. Lähtiessä jo tihutti hiukan, mutta päätimme silti lähteä kokeilemaan. Paikanpäällä satoikin sitten jo ihan kunnolla ja senhän tietää miten käy, kun yrittää saada vesisadetta inhoavan koiran esiintymään. Sininen nauha, ei sijoitusta. Tulipahan kokeiltua, ettei sadekisoihin kannata lähteä :)


--------------------

18.4.2004 osallistuimme Akateemisen karjakerhon järjestämään match show'hun. Isojen koirien tuomarina toimi Vilma Reunanen. Tuloksena isojen sinisten toinen!

palkinnot4 (23K)

--------------------

11.4.2004 osallistuimme Helsingin palveluskoiraharrastajien match show'hun. Isojen koirien tuomarina toimi Keijo Alén. Tuloksena jälleen isojen sinisten kolmas! Hampaiden katsomista ja muutenkin vieraan ihmisen lähestymistä täytyy jatkossa harjoitella paljon, se on viime kisoissa osoittautunut vaikeaksi.

palkinnot3 (27K)

--------------------

9.4.2004 osallistuimme Staffordshirenbullterrieriyhdistyksen järjestämään match show'hun Tikkurilassa. Isojen koirien tuomarina toimi Karin Bergbom, koiria luokassa oli yhteensä 41.

Saimme myös arvostelun tuomarilta: Kokonaisvaikutelma, purenta ja luonne erittäin hyvä, liikunta ja esiintyminen hyvä. Kommenttina: "Kehätottumusta kaivataan, vielä kovin pentumaiset liikkeet." Saimme sinisen nauhan.

Yllätykseksi Tuomari valitsi Lukan jatkoon, vaikka se pakittikin hampaita katsottaessa ja oli muutenkin kovin riehakkaalla tuulella. Lopputuloksena isojen sinisten kolmas. Hyvä Luka!

palkinnot1 (21K) palkinnot2 (26K)

--------------------

4.4.2004 osallistuimme Rhodesiankoirayhdistyksen järjestämään match show'hun. Isojen koirien tuomarina toimi Matti Luoso. Menestystä ei tällä kertaa tullut, vain sininen nauha.

luoso (16K)

--------------------

8.2.2004 osallistuimme toisen kerran EGU:n järjestämään match showhun. Arabian parkkihalli on suosittu paikka, sillä olimme siellä taas. Osanottajia oli valtava määrä, jo pentuluokassakin oli reippaasti yli sata osanottajaa ja leikkimielisessä kilpailussa vierähtikin koko päivä. Tuomarin mielestä Luka oli kauniimpi kuin parinsa, joten saimme punaisen nauhan. Luka ei kuitenkaan sijoittunut loppukilpailussa. Valokuvaaja ei ollut tapahtumassa mukana, joten alla kuva Sipoon koirametsästä.

show2 (10K)

Tätä sivua muokattu 8.5.2005