RHODESIANKOIRA LUKA
leveys-110 (3K)

>Etusivu

Koirat:
>Luka
>Sukutaulu
>Kavereita

Harrastuksia:
>Toko
>Juokseminen
>Verijälki
>Agility
>Match Show
>Retkeily

Näyttelytuloksia 2005

>2003< >2004<>2006-2010<

>Tuloksia taulukon muodossa

30.10.2005 Rhodesiankoirien Open Show Turussa. Luka osallistui lemmikkikoirien avoimeen luokkaan, tuloksena AVO 3. Tuomarina toimi V.P. Kumpumäki ja tällaista sanottavaa hänellä oli Lukasta: "Lennokkaasti liikkuva hyvin urosmainen voimakas kokonaisuus, jolla varsin tyylikäs ylälinja. Hyvät pään mittasuhteet. Silmät voisivat olla tummemmat. Riittävät kulmaukset. Hyvä rinnan syvyys, mutta rintakehä saisi olla pidempi. Erittäin hyvä lihaskunto. Söpöt sukat." Esitin myös Anna Kulmalan Tildan Tarujen kasvattajaryhmässä, Annan esittäessä toista koiraansa Fridaa. Tarujen pennuista koostunut ryhmä, Arvi, Zorro, Ruska ja Tilda sijoittui toiseksi. Kaikki tulokset TÄSTÄ linkistä.

palkinnot11 (22K) palkinnot12 (11K)

--------------------

11.9.2005 Pelastetaan koirat ry:n mätsäri Hakunilan nurmikentällä. Ihana aurinkoinen syyspäivä :) Isoja koiria oli kisaamaan ilmoitettu 33. Vaikkei esiintyminen ihan parhainta mahdollista ollut, Luka sai punaisen nauhan, voitti ryhmänsä ja oli lopulta BIS 3! Isojen koirien tuomarina toimi Katrin Rae, Viro.

palkinnot9 (30K) palkinnot10 (20K)

--------------------

4.9.2005 Vesikoirat ry. järjesti mätsärin Herttoniemessä. Tuomarina toimi Anett Korpi. Tänään tuloksena sininen nauha.

palkinnot8 (53K)

--------------------

28.8.2005 Herttoniemen raunioradalla pidettiin mätsäri sateisessa tunnelmassa, järjestäjänä Helsingin Etsintä- ja Pelastuskoirat. Onneksi pahin sade taukosi, kun tuli meidän vuoromme. Isojen koirien tuomarina toimi Leila Koski. Jokainen koira sai kirjallisen arvostelun ja tällaista sanottavaa tuomarilla oli Lukasta: "Luonne, liikkeet, yleisvaikutelma ja koiran esitystaito erinomaista, esiintyminen hyvä. Pirtsakka kokonaisuus.". Luka sai punaisen nauhan, muttei tullut valituksi neljän parhaan joukkoon.


--------------------

17.8.2005 sama paikka kuin eilen, tuomarina ilmeisesti Mari Palgi ja järjestäjänä Etelä-Suomen Sheltit ry. Tänään osattiin jo käyttäytyä, tuloksena sinisten toinen :)

palkinnot7 (50K)

--------------------

16.8.2005 osallistuimme kesätauon jälkeen Suomen Koirankasvattajat ry:n järjestämään mätsäriin Herttoniemessä. Isojen koirien tuomarina toimi Jari Pellas. Iso koirajoukko tuotti pitkästä aikaa Lukalle vaikeuksia juosta kauniisti, tällä kertaa tuloksena siis vain sininen nauha.


--------------------

1.5.2005 Suomen Suurijapaninkoira ry ja Akita & Shiba ry järjesti hyväntekeväisyysmätsärin Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla. Sää oli hyinen ja aamulla satoi vähän luntakin. Osallistujia oli kuitenkin paljon, meidän FCI6-luokassamme tosin vain neljä. Luka sai sinisen nauhan tuomari Leni Nousiaiselta ja sijoittui sinisten toiseksi. Serengeti oli matkassa ja tuli sinisten ensimmäiseksi saaden komean ruusukkeen ja säkillisen herkkuja. BIS-kehään kuitenkin jatkoi vain punaisten ensimmäinen. Hyvä päivä, taas saatiin iso herkkusäkki. Käytin myös tilaisuuden hyväksi ja juttelin rotumme erikoistuomarin kanssa. Leni Nousiainen myös mittasi sekä Lukan että Serengetin pyynnöstämme. Lukalle epävirallinen mitta tikulla otettuna oli 71,5 cm.

leni (29K)

--------------------

30.4.2005 Suomen Griffonyhdistys ry järjesti mätsärin Herttoniemessä. Vapunaaton yleisömenestys ei ollut kummoinen, isoja koiria osallistui kokonaiset kuusi. Luka sai punaisen nauhan ja sijoittui punaisten toiseksi.

palkinnot6 (27K)

--------------------

6.3.2005 järjestettiin taas Suomen Ridgeback Yhdistyksen mätsäri Oulunkylän K-Market Mustapekan parkkihallissa. Tunnelma oli leppoisa ja olin ottamassa pienten koirien ilmottautumisia vastaan ennen kisan alkua. Otin Lukan vähän turhan myöhään ulos autosta ja herra oli hieman villi meidän astuessa arvosteluvuoroon :) Tuomarin kommentit olivat kuitenkin positiivisia, Lukan liikkeet olivat hänen mielestään hyvät, mutta tällä kertaa vähän keinuvat. Ihmekös tuo, hyvä että neljä jalkaa pysyi siellä lattiatasossa, sen verran koiraa lapsetti. Kokonaisvaikutelma oli kuitenkin kuulemma vaikuttava. Tämän päivän saaliina punainen nauha, osallistujia isoissa koirissa oli viitisenkymmentä.


--------------------

13.2.2005 osallistuimme toisen kerran EGU:n järjestämään match showhun. Paikkana oli Kontulan väestönsuoja ja tuomarina Sanna Vakkilainen. Saimme punaisen nauhan, sillä tuomarin mielestä Luka oli paremmassa kunnossa kuin parinsa kultainennoutaja ja sillä oli pidemmät askeleet. Sijoituimme myös punaisten toiseksi! Osallistujia isoissa koirissa oli seitsemisenkymmentä. Hampaiden katsomisessakaan ei Lukalla enää ollut ongelmia :)

palkinnot5 (12K)

Tätä sivua muokattu 3.12.2005