BORDERCOLLIE NOPPA
leveys-110 (3K)

>Etusivu

Koirat:
>Noppa
>Sukutaulu

Harrastuksia:
>Toko
>Jälki
>Paimennus
>Agility
>Match Show

Match Show 20093.8.2013 ilmoitin koiran elokuuksi useampaankin näyttelyyn kokeilemaan onneaan ja napsahtihan se sitten kolmannella yrittämällä, ihka oikea H eli HYVÄ :) Nyt voidaan jättää missikisat muille.


noppa4,5vh (331K)


--------------------


27.7.2013 Kokeiltiin näyttelyjuttuja toistamiseen. Tuomari oli oikein mukava ja Noppa pisti todella parastaan, treeneematta ;) mutta tulos silti T.


--------------------


11.8.2012 Noppa kävi kokeilemassa näyttelyjuttuja ihan virallisesti. Ison yläpurennan takia oli toki tiedossa, että todennäköinen tulos on "hylätty". Mutta sellainenkin ihme voisi sattua, että harrastuspuolen valioitumisiin tarvittava "hyvä" voisi irrota. Ehdimme kehään ja asettelin koiran seisomaan, jonka jälkeen tuomari tuli katsomaan hampaita, totesi että liika on liikaa ja kirjoitti kolme lyhyttä lausetta sen kummemmin koskematta tai liikuttamatta ja ojensi vihreän nauhan, eli "tyydyttävä". Noh, uudestaan on mentävä kokeilemaan.


noppapos1 (73K)


--------------------


4.8.2009 osallistuimme ensimmäiseen mätsäriin ja Noppa oli ensimmäistä kertaa ikinä näin ison koiraporukan ympäröimänä. Mahtoiko pieni mieli hiukan häkeltyä vai mikä oli, mutta Noppa käyttäytyi kuin kaikki tämä olisi aivan normaalia ja jokapäiväistä! Sitä ei kiinnostanut erityisemmin muut koirat tai ihmiset ja pysyttelimme muuten lähellä tuttuja, naapurin Robi ja Kio olivat myös saapuneet paikalle. En ole harjoitellut muutamaa kertaa enempää näyttelyseisomista, enkä kertaakaan koiran juoksuttamista. Noppaa on lisäksi tutkinut minun lisäkseni vain eläinlääkäri. Noppa oli kummissaan tuomarista, joka silitteli ja kokeili vähän joka paikasta. Hampaiden katsominen oli tylsää (ymmärrettävästi, suuta kun on tullut kaiveltua hiukan enemmänkin), mutta muuten seisoi ihan nätisti. Tosin katseli kummissaan tuomaria koko ajan. En käyttänyt ollenkaan nameja seisottaessa, joten myös liikkuminen oli kohtuullista ja nenä osoitti pääsääntöisesti menosuuntaan. Kovin kovaa en uskaltanut juosta, muuten olisin saanut pienen koiran kiinni kinttuihin :D Sininen nauha "hammashomman" takia. Sinisten kehästä ei myöskään jatkoon, vaikka namin kanssa nyt seisoikin paikoillaan todella mallikkaasti. Liikkuminen kuitenkin meni seuraamiseksi, eihän Noppa vielä tiedä ettei aina olla treeneissä, vaikka namit olisikin mukana :) Kontakti oli moitteeton. Tuomari kommentoikin, että ilmeisemmin ollaan tehty jotain muuta kuin treenattu näyttelyitä varten.--------------------


noppa7kk1 (113K)


--------------------


Tätä sivua muokattu 3.8.2013